Bio

Ik ben geboren in 1990, en sinds mijn achtste ben ik altijd wel met muziek bezig geweest. In de voetsporen van mijn broer en zus sloot ik me toen aan bij muziekkorps Jong Beatrix uit Hilversum, waar ik tot mijn 15e slagwerk heb gespeeld. Daarna heb ik de stap gemaakt naar Beatrix’ Drum and Bugle Corps, een muziekkorps dat jarenlang aan de Europese top heeft gestaan en ook successen heeft geboekt op tournees door Noord-Amerika.

In 2013 zette Beatrix’ ook de eerste stappen in het indoor percussion circuit, waar op hoog niveau korte spectaculaire slagwerkshows neergezet worden met veel visuele elementen en ook met veel electronica. Om wat samples te triggeren heb ik toen een eenvoudig MIDI-keyboard gekocht, waarmee de liefde voor elektronische muziek geboren was.

Na het indoor percussion seizoen 2014 besloot ik dat mijn tijd bij Beatrix’ er op zat, en toen heb ik mij aangesloten bij Slagwerk KAMV uit Amersfoort. Daar leerde ik melodisch slagwerk spelen en kon ik me nog meer bezig houden met het ondersteunen van het orkest met samples en synthesizers. 

Ondertussen ben ik ook piano- en productielessen gaan volgen bij Evert Aalten, en bezig gegaan met het produceren van mijn eigen muziek.

Momenteel hou ik mij bezig met het maken van elektronische muziek zonder me vast te houden aan een bepaald genre, en schrijf ik composities voor piano. 

Grote voorbeelden op het gebied van muziek voor mij zijn onder andere Nils Frahm, Bonobo, Todd Terje en Bas Bron.